Ota osaa satelliittitapahtumaan!

Ornamo Design Joulu satelliittitapahtuma 2024

Ornamon Design Joulun satelliittitapahtumat ovat ornamolaisten itse järjestämiä muotoilun myyntitapahtumia eri puolella Suomea.  Tule mukaan ja saat käyttöösi tunnetun brändi-ilmeen ja näkyvyyttä!

Ornamon Design Joulun satellittitapahtuman järjestäjäksi voivat hakea kaikki Ornamon jäsenet. Valitut saavat käyttöönsä Ornamon Design Joulun tunnetun brändi-ilmeen, maininnan tapahtumasta Ornamon verkkosivuille ja logotiedostot sekä graafisen ohjeen markkinointimateriaalien tuottamiseen. Lisäksi kaikista satelliittitapahtumista lähetetään yhteinen lehdistötiedote. Tapahtumaa voi markkinoida myös Ornamon tapahtumakalenterissa osoitteessa finnishdesigners.fi.

Satelliittitapahtuman järjestäjä vastaa tapahtuman järjestelyistä ja taloudesta itse. Tapahtuma voi ajoittua samalle viikonlopulle kuin Ornamon Design Joulu X Designkaverit tapahtuma Helsingissä 7.-8.12.2024, tai johonkin muuhun jouluiseen ajankohtaan.

Järjestäjä sitoutuu noudattamaan tapahtumassa Ornamon Design Joulun arvoja, joita ovat hyvä suunnittelu, vastuullisuus ja laatu.

Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään. Olemme yhteydessä ilmoittautuneisin henkilökohtaisesti. 

Lue lisää ja täytä hakemus!